follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Firme buldoexcavatoare » Buldoexcavatoare bacau
  home     Firme buldoexcavatoare   Buldoexcavatoare bacau

Buldoexcavatoare

inchirieri buldoexcavator,inchiriez buldoexcavator mst (BACAU)
Obiectivul intreprinderii este acela de a ajuta la pregatirea terenurilor pentru construcții. Inchiriez buldoexcavator MST pentru diferite tipuri de lucrari: drumuri,..
0747 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare jcb,inchirieri buldoexcavatoare (BACAU)
Firma s-a infiintat in anul 2008 specializata in inchirieri utilaje de constructii, am reusit prin seriozitatea si profesionalismul de care am..
0753 *** ***Click aici!
piese buldoexcavator,buldoexcavatoare (BACAU)
Compania noastra este specializata in importul si comercializarea pieselor de schimb, de uzura si consumabile pentru utilaje de constructii. va facem..
0743 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare neamt (BACAU)
Holding sauro va ofera solutia inchirierii utilajelor pentru constructii ce va sunt atat de necesare, fara a fi pusi in situatia..
0748 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare (BACAU)
Societatea noastra are ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul inchirierilor de utilaje pentru lucrari de constructii. Dispunem de..
0746 *** ***Click aici!
buldoexcavatoare (BACAU)
Utilaje, utilaje si echipamente pentru industria chimica, utilaje pentru constructii. utilaje si unelte furnizare. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate,..
0234 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare (BACAU)
Societate specializata in inchirierea utilajelor de constructii ofera: inchirieri macarale si automacarale, inchirieri buldozere 12-18 tone, inchirieri excavatoare senile, inchirieri cilindri..
0748 *** ***Click aici!
inchiriere buldoexcavator (BACAU)
S.C AXYGEN MEDIA S.R.L dispune de buldoexcavator nou si autobasculanta noua, pentru inchirirere, executie lucrari, transport materiale de constructii la preturi..
0735 *** ***Click aici!