follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Firme buldoexcavatoare » Buldoexcavatoare bacau
  home     Firme buldoexcavatoare   Buldoexcavatoare bacau

Buldoexcavatoare

inchirieri buldoexcavator,inchiriez buldoexcavator mst (BACAU)
Obiectivul intreprinderii este acela de a ajuta la pregatirea terenurilor pentru construcții. Inchiriez buldoexcavator MST pentru diferite tipuri de lucrari: drumuri, piconări, nivelari, demolari, terasamente, sapaturi, santuri apa, canal, gaze, drene, fundatii case, iazuri, piscine, fose septice, oriunde in țară cu mecanic utilaj profesionist. Experiență și seriozitate!..
0747 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare jcb,inchirieri buldoexcavatoare (BACAU)
Firma s-a infiintat in anul 2008 specializata in inchirieri utilaje de constructii, am reusit prin seriozitatea si profesionalismul de care am dat dovada sa fim apreciati de clientii nostri.Inchiriem buldoexcavatoare JCB 3CX pentru săpături, fose septice, şanţuri, reţele apă , canalizare , incărcări , descărcări , spargere beton cu picon , nivelări , umpluturi si autobasculanta DAF 30 tone pentru transport piatra,..
0753 *** ***Click aici!
piese buldoexcavator,buldoexcavatoare (BACAU)
Compania noastra este specializata in importul si comercializarea pieselor de schimb, de uzura si consumabile pentru utilaje de constructii. va facem cunoscut portofoliul de produse oferit clientilor nostri: cupe de excavare, taluzare si sortare lehnhoff hartstahl si cuple rapide lehmatic; dinti, lame si elemente de fixare futura si mtg; senile de cauciuc si pad-uri bridgestone si si v-track...
0743 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare neamt (BACAU)
Holding sauro va ofera solutia inchirierii utilajelor pentru constructii ce va sunt atat de necesare, fara a fi pusi in situatia sa faceti investitii ineficiente pentru numai cateva utilizari ocazionale. dispunem de utilaje performante, iar conditiile facile de inchiriere fac sa puteti beneficia de ele in cel mai scurt timp. indiferent de durata lucrarilor dvs, holding sauro are posibilitatea de a concepe un..
0748 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare (BACAU)
Societatea noastra are ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniul inchirierilor de utilaje pentru lucrari de constructii. Dispunem de o gama variata de utilaje de constructii, - excavatoare pe senile 25-30 tone cupe de excavare de 1.5-2 mc, echipamente pentru demolari ( picon, foarfeca demolare, pulverizatoare de beton ) buldozere, cilindrii compactori ,buldoexcavator- pe care le oferim inspre inchiriere pe piata..
0746 *** ***Click aici!
buldoexcavatoare (BACAU)
Utilaje, utilaje si echipamente pentru industria chimica, utilaje pentru constructii. utilaje si unelte furnizare. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0234 *** ***Click aici!
inchirieri buldoexcavatoare (BACAU)
Societate specializata in inchirierea utilajelor de constructii ofera: inchirieri macarale si automacarale, inchirieri buldozere 12-18 tone, inchirieri excavatoare senile, inchirieri cilindri compactori, inchirieri cilindri compactori picior de oaie, inchiriere containere pentru deseuri, transport containere pentru deseuri rezultate din constructii sau alte deseuri nepericuloase, service si piese utilaje constructie...
0748 *** ***Click aici!
inchiriere buldoexcavator (BACAU)
S.C AXYGEN MEDIA S.R.L dispune de buldoexcavator nou si autobasculanta noua, pentru inchirirere, executie lucrari, transport materiale de constructii la preturi accesibile...
0735 *** ***Click aici!